10 dingen die je nog niet wist over mij

  1. Ik vind patat ontzettend lekker en wil het vaak eten. Maar dat lijkt me niet zo verstandig Mariska. Zondag is meestal bij ons thuis “patat dag”. Patatjes met mayonaise. Love it!
  2. Ik ben een echte perfectionist, ik wil veel dingen heel goed doen en ook voor andere als ze het wat “minder” doen. Dan wil ik hun taak ook snel overnemen om het allemaal maar goed geregeld te hebben. Dat probeer ik steeds vaker wat meer los te laten.
  3. Muggen moeten mij altijd hebben in de zomer. Dazen ook, maar daar ben ik allergisch voor denk ik. Dat is nergens bewezen, maar als ik gestoken wordt door zo’n beest komt er een bult van hier tot Tokio. Ik wil je best foto’s laten zien, maar niet echt verstandig denk ik (best wel schokkend ;)).
  4. Als kind heb ik 6 jaar geturnd, ik zat daar in de selectie en dat vond ik ontzettend leuk! Sprong was mijn favoriete onderdeel, of vloer. Net voordat ik stopte deed ik niveau 9 (volgens mij). Wat in hield dat je je eigen vloer oefening mocht samenstellen en een muziekje mocht uitkiezen.
  5. Auto’s vind ik cool! Mijn stagebegeleider van 1,5 jaar terug had een Porsche en die snelheid vond ik fantastisch. Kan ik ergens nog met iemand eens meerijden? Ik kan daar zo van genieten.
  6. Ik houd heel erg van enge series/films en Sci-Fi films. Hoe gekker, hoe beter. Daar droom ik altijd lekker van. Hunger Games, The OA, The 100, The Handmaids Tale. Dat soort series vind ik echt fantastisch. Hebben jullie nog aanraders?
  7. AliExpress is best wel een verslaving van mij, ik kan daar uren op kijken om allerlei leuke dingetjes te vinden en aan te schaffen. Dat begon eerst met kleine prulletjes maar nu koop ik er af en toe ook kleding op of camera accessoires.
  8. Heel veel soorten groenten lust ik niet, sinds klein al. Ik eet ook 9 van de 10 keer anders dan mijn ouders. Hollandse pot houd ik gewoon niet van.
  9. Ik ben 10 kilo aangekomen door mijn anti depressieva (waar ik nu bijna 4 weken mee gestopt ben) en door mijn eet gedrag tijdens mijn depressie. Heel veel gesnoept, grotere porties, emotie eten dus. Ik ben niet te dik, maar ik moet wel meer opletten dan voorheen.
  10. Vroeger had ik met mijn beste vriendinnetje Roos heel veel clubjes op school. Die richtte we dan op. Zoals een Huis Anubis club, Wezel Club (ja die wezel uit ned’s survival gids) en nog veel meer. Ook waren we heel erg fan van Miley Cyrus en zou ik haar graag nog eens willen zien samen met Roos, zo dat we alle nummers mee kunnen schreeuwen!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*