Foto op canvas van Fotofabriek

Een foto op canvas, normaal ben ik daar niet zo fan van. Maar nu? De kwaliteit is zo mooi en er staat een mooie plaat op. Ik kon echt niet kiezen wat voor foto ik nou op het canvas wilde hebben. Dus besloot ik Unsplash raad te plegen en te zoeken op pink. Nou, zat mooie roze plaatjes!

Wat echt bizar was, mijn canvas was er binnen 1 dag. Geweldig! Hij zat super goed verpakt, en de kwaliteit is ontzettend goed. Het doek zit heel strak gespannen en is ook goed dik. Helemaal tevreden dus!

De website van Fotofabriek is ook erg gebruiksvriendelijk en makkelijk in gebruik. Ze hebben verder ook posters, kalenders, fotoboeken, agenda’s en nog veel meer. Ik denk dat als mijn vakantie er op zit dat ik mijn fotoboek dan zeker bij hun ga bestellen!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*