Ik Heb Een Bril

Deze keer heb ik een blogpost met 3 zonnebrillen van IkHebEenBril een website die ik al een tijd kende, en nu ook laat kennis maken met jullie. De zon zal af en toe nog eens voorbij komen, en zonnebrillen zijn altijd goed toch? Wil je meer van de bril zien? Kijk dan zeker even mee.

 

 

 

 

IkHebEenBril #1 – Giotta

Een erg fijne cat-eye bril. Een van fijn favo modellen, aangezien hij overal wel bij past. En wat zwaarder in je gezicht valt, daar houd ik wel van. De reflectie in de glazen vind ik erg mooi, en niet te opvallend.

 

 

 

 

 

IkHebEenBril #2 – Fear and Loathing

Ik dacht ik doe eens gek, super leuk om foto’s mee te maken, en als ik ooit nog eens een gek feestje heb. Als echte zonnebril zal ik hem niet zo snel dragen. Maar af en toe wel eens leuk voor afwisseling.

 

 

 

 

 

IkHebEenBril #3 – Yesterday Revo

Deze vind ik wel erg mooi, ook niet een bril die ik snel zelf zou kopen. Ik vind hem namelijk wel wat klein vallen op mijn gezicht, grote brillen vind ik mij persoonlijk beter staan. Maar het rosé goud vind ik werkelijk prachtig. Ook de zonnebril pootjes zijn heel mooi afgewerkt.

Het leuke aan IkHebEenBril is, is dat je hoe meer brillen je besteld hoe meer korting je krijgt. Dus bekijk de website eens en bestel lekker met een groepje vriendinnen. De kosten gaan uiteindelijk tot 7,50 volgens mij. En ook nog eens gratis verzending. Hoe leuk?
Wat vinden jullie van deze brillen?
Liefs, Mariska.

claudia verloop woensdag 28 september 2016 om 15:32

Vet mooie foto's! Liefs

Sanne vrijdag 30 september 2016 om 15:40

Wat een mooie foto's en super toffe brillen!!

Joanne Maalderink vrijdag 28 oktober 2016 om 21:46

Ze zijn allemaal geweldig! En wat een prachtige foto's! 😀


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*