Mijn instagram crushes #2

In dit blog deel ik 5 Instagram accounts met jullie die je dus echt moet volgen. Dit is deel 2 inmiddels, deel 1 kun je hier terug lezen. Dat waren vooral echt fotografie gerelateerde accounts. Deze zullen iets meer lifestyle bevatten. Maar dat neemt niet af, dat er echte toppers tussen zitten!

 

Nina Nijland

Nina is echt een topper, ik ben een tijdje terug naar haar Instaklas geweest die ze samen gaf met Kelly Nederlof beide ontzettend fan van roze (net zoals ik). Nina haar woonkamer is trouwens echt #goals. Een van haar foto’s (van haar woonkamer) is ook bizar veel keren opgeslagen door mensen, inclusief ik. Wat ik haar toen ook trots vertelde, haha!

Vivian Hoorn

Vivian is een toffe meid, fotograaf en maakt hele mooie content. Ook haar Jaqueline Timemachine account is ge-wel-dig. Dit soort kanten vind ik zo ontzettend leuk, dat je dit soort dingen gewoon post en deelt. Ik denk dat veel meiden zich er in herkennen. Toen Roos en ik een meeting hadden met Kae Sutherland (tijdens het H&M event) vroegen we ook of ze de groeten wilde doen aan jaq. Waarbij Kae een leuk filmpje maakte en naar Vivian toe stuurde. Hilarisch!

Tezza

Tezza is echt wow! Zulke mooie bewerking in haar foto’s, ontzettend mooie kwaliteit en de plekken die ze allemaal bezoekt. Wauw! Ik denk dat velen van jullie er denk ik wel al volgen, zo niet? Zeker doen!

Lian Galliard

In dutchie based in Sydney. Coooool! Haar outfit’s zijn misschien niet zo over de top als het gemiddelde Instagram account tegenwoordig, maar wel heel leuk en realistisch. Er hangt een fijne vibe op haar account en foto’s.

I Have This Things With Floors

Hoe cool is dit? Een heel account met de meest mooie vloeren. Ik ga deze zomer naar Marokko, o.a. Marrakech en dan zal ik dit soort plaatjes ook gaan maken en dus zeker dit account in mijn foto’s taggen. “When feet meet nice floors take a selfeet”.

Hopelijk heb je wat inspiratie uit deze toffe accounts kunnen halen of misschien zelfs wat kunnen gaan volgen. Ik zal jullie binnenkort weer een nieuw, vers lijstje geven. Heb jij nog een tip? Laat je het me dan even weten, dat kan in een reactie onder dit artikel of je kunt me een mailtje sturen.

Mariska van der Haven

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*