Mijn Instagram Crushes #3

In dit blog deel ik 5 Instagram accounts met jullie die je dus echt moet volgen. Dit is deel 3 inmiddels, deel 2 en 1 kun je terug lezen. Elke vrijdag deel ik nu ook een Follow Friday in mijn Instagram story’s dus al ben je elke week benieuwd naar iemand, kijk dan even op mijn Instagram.

Cëe T // @ardaisy_

Wat een ontzettend leuke en mooie foto’s heeft ze, wauw! Zo mooi clean, overzichtelijk en echt unieke beelden. Ik zou willen dat ik het zo minimalistisch kon houden, maar toch houd ik wel van meer kleur. Volgens mij heb ik haar toen eens ontdekt via via en achteraf ben ik daar dus heel blij mee!

Brittni Mehlhoff // @paperandstitch

Tijdens het opschonen van mijn volgers lijst kwam ik haar ineens tegen, wow wat een leuke feed en mooie beelden maakt ze. Ze deelt ook leuke DIY’s, maar vooral haar kleurenpallet wat ze gebruikt in haar Instagram feed vind ik ontzettend mooi.

Amy // @aamynn

Amy zat bij mij op het Grafisch Lyceum in Utrecht, zij zat alleen een jaar hoger dan ik (volgens mij). Ze woont nu samen met haar vriend in Tel Aviv. Ze is fotograaf, grafisch vormgever en story teller. Ze deelt dus van allerlei mooie en creatieve plaatjes op haar Instagram. Genieten hoor!

Phoebe Soup // @phoebesoup

Ik merk dat de Instagram accounts die ik vandaag met jullie deel allemaal een soort rust en eigenheid hebben. Zo ook het account van Phoebe. Ze maakt een mix van close-ups van producten, schoenen en outfit foto’s.

Esmée Franken // @esmeefrankenphotography

Esmée haar account leerde ik kennen door Floor van Koert een oud klasgenoot van mij. Floor liep stage bij Esmée toen ze op het Grafisch Lyceum in Rotterdam studeerde. De stijl van Esmée spreekt mij heel erg aan en vind ik ook inspirerend, dus een must follow!

En dit waren mijn 5 favorieten van dit moment. Welke van deze 5 is jou favoriet en heb jij echt een topper die niet in dit lijstje staat maar wel met mij/ons wilt delen? Laat het dan even achter in een reactie.

Mariska van der Haven

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*