Polette #4 | Notting Hill Pink

Polette kun je mij voor wakker maken. Ik ben zo fan van de brillen. Deze ook weer, de bruine versie van Notting Hill had ik al, die kun je hier bekijken. Maar toen ik ook een roze op de website zag wist ik het zeker, deze moet ik hebben! In dit artikel zie je hoe ik hem combineer met een leuke outfit.

Trui: Pull & Bear | Broek: H&M | Schoenen: Adidas | Tas: H&M | Horloge: Casio

Ik heb in deze foto’s een soort van summer vibe proberen te creëren. De heldere trui, een mooie kleur geel gecombineerd met roze. Heerlijk toch? En dan zo’n toffe achtergrond en niet te missen, de zonnebril.

Say Cheese,
Mariska van der Haven

BewarenBewaren


Laura vrijdag 8 september 2017 om 16:38

Ik vind die brillen ook echt zo tof! Moet het echt eens gaan proberen.. haha


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*