Portfolio 2.0 // Saal Digital

Zo’n 1,5 jaar geleden bestelde ik mijn eerste fotoboek bij Saal Digital. Toen was ik al verkocht door de kwaliteit die ze leverde en nu weer. Ik kreeg ontzettend veel complimenten als ik het liet zien aan iemand. “Oh, wauw wat een mooi papier en hele mooie kwaliteit”. Natuurlijk was ik zelf ook super blij en tevreden. Je foto’s of product wil je goed presenteren als je het aan iemand laat zien en dat gaat nu helemaal goedkomen.

Hier heb ik mijn portfolio boek van weten te maken van 2017. Toch leuk, want die van 1,5 jaar terug was van 2015/2016 en mijn werk van 2017 vind ik er persoonlijk erg op voorruit gegaan en dat is tof om te zien. De levering is ook helemaal in orde, je hebt je product binnen 3/4 werkdagen en zit mooi en stevig verpakt.

www.saal-digital.nl

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*