Scheveningen

Met eerste paasdag zijn ik, mijn ouders en broertje naar Scheveningen gegaan. We gingen daar naar de Pathé bioscoop om een film te kijken en daarna hebben we nog even op de pier gelopen. Een ontzettend harde wind daar altijd! Maar dat blauwe luchtje is altijd fijn! En daar heb ik wat foto’s van. Kijk je mee?

 

We gingen naar de film, London has fallen. Korte beschrijvingWanneer de Engelse premier onder verdachte omstandigheden dood wordt gevonden, gaan alle alarmbellen af. Zijn begrafenis blijkt de ideale plek om een aanslag te plegen en de wereld ligt plots in de handen van slechts twee personen: de president van de Verenigde Staten (Eckhart) en zijn meest betrouwbare geheim agent (Butler). 
 
En oh wat vond ik deze film gaaf, de acteurs hebben de rollen ontzettend goed gespeeld. Het enge was alleen dat het vandaag de dag zelfs alleen zou kunnen gebeuren. Al die aanslagen en IS situatie’s. Ook de special effect’s waren echt goed! Ik kan daar ontzettend van genieten. Zeker weten een aanrader!

 

 

 

 

De film was dus goed en daarna hebben we even op de pier gelopen. En wat een wind, niet normaal. Er zijn ook aardig wat foto’s die onscherp waren omdat mijn camera moeilijk stil te houden was in mijn handen door de harde wind. Maar altijd fijn, even uitwaaien. Daarna aten we nog een ijsje bij de McDonalds. De paas dagen heb ik zoveel gesnoept!
Bedankt voor het lezen!
Liefs, Mariska.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*