Recensies

 • Willemijn Henrotte
  We zijn erg blij met de foto’s die Mariska van ons heeft gemaakt. Ze zien er spontaan en niet ‘gemaakt’ uit. Daarnaast hebben we de foto’s ook snel ontvangen wat erg fijn was.  Mariska was tijdens de shoot en in het eerdere contact via de mail ontspannen en relaxt.
 • Jessica van Straalen

  Wat zijn we super blij met de mooie foto’s! Het leek ons best een uitdaging om de kinderen te fotograferen maar Mariska wist ze goed te laten ontspannen en ze puur en zoals zichzelf op de foto te krijgen! Ik zou Mariska zeker aanraden als je een relaxte sfeer wilt tijdens de shoot!

 • Paul van der Zon

  Ik vond het erg prettig met Mariska samen te werken. Ze heeft goede kijk op hoe een foto het beste tot zijn recht komt. Ik hou helemaal niet van foto’s van mezelf, maar Mariska stelt mensen goed op hun gemak. Kortom helemaal tevreden en op naar een fijne samenwerking ook in de toekomst!

 • Annemiek de Graauw

  Op een zonnige dag ging ik op stap met Mariska. We spraken af in een eetcafé in Leiden waar we kennis maakten en een kopje thee dronken met een taartje erbij. Mariska had voorgesteld om 2 setjes kleding mee te nemen en zo kreeg ik gevarieerde foto’s. De fotoreportage werd snel geleverd en is een waardevolle serie voor mijn social media en andere uitingen voor Kriebels Lifestyle.

 • Laurens en Deborah

  Op 10-8-2018 zijn Laurens en ik getrouwd. Voor deze dag hadden wij Mariska gevraagd om onze bruiloft vast te leggen. Hier hebben wij zeker geen spijt van gekregen. Mariska is een goede fotograaf die de momenten super heeft vastgelegd, daarnaast is het een hele leuke en spontane meid! Wij zouden haar zeker aanraden bij familie en vrienden.

 • Familie van den Wijngaard

  Wij zijn heel erg blij met de mooie foto’s die Mariska van onze familie heeft gemaakt. De foto’s zijn mooi en origineel. Mariska gaf duidelijke aanwijzingen maar was absoluut niet dwingend en had leuke ideeën. We zullen haar zeker aanbevelen als iemand op zoek is naar een fotograaf.

 • Fam. van Ark

  Mariska heeft een fotorapportage van ons gezin gemaakt. De fotoshoot is in een prettige en ontspannen sfeer gehouden en we zijn erg tevreden over het resultaat. We zouden Mariska dan ook zeker aanbevelen als fotograaf.

 • Laurien Menges

  Voor onze bruiloft heeft Mariska de foto’s gemaakt. Van te voren heeft Mariska voorbeelden van de mogelijkheden laten zien. Op de dag zelf heeft ze schitterende foto’s gemaakt en deze hebben we erg snel ontvangen! Wij zouden Mariska aanraden als fotograaf.