Het fantastische Lissabon

Van 27 februari t/m 2 maart ben ik samen met mijn goede vriendin Patricia naar Lissabon vertrokken. Hadden we niet wat langer kunnen blijven? Er is namelijk zoveel te zien. De laatste dag was het 24 graden en ik wilde niet meer naar huis.

Ik was nog nooit in Portugal geweest dus dit was de eerste keer. Lissabon it was. Prachtige stad, goede metro verbindingen, veilig, prima prijzen, leuke mensen en heerlijk weer. In 2,5 dag moesten we van alles ondernemen om zo veel mogelijk van deze stad te kunnen zien. Achteraf te kort, maar dus een reden om terug te gaan.

Dit moet je gezien hebben:
• Ponte 25 Abril
• Torre de Belem
• De roze Mc’Donalds in Belem
• Time out market
• Castelo de Sao Jorge
• R. Nova do Carvalho
• Pasteis de Belem

Hier kun je lekker eten:
• La puttana
• Ground Burger
• Nicolau
• The Mill
• Dogs
• Frankie

Castelo de Sao Jorge
Nicolau

Ik ga dus zeker mijn trip terug alvast weer even plannen. Ben jij al eens in Lissabon geweest en wat vondt jij daar het leukste?

Liefs,
Mariska van der Haven

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*