Mijn 5 Instagram crushes #1

In dit blog deel ik 5 Instagram accounts met jullie die je dus echt moet volgen. De laatste tijd ben ik weer actief op Instagram, en besloot ik toch om een apart account aan te maken voor mijn fotografie. Je kunt mij hier volgen. Hierdoor besloot ik ook weer wat andere accounts te volgen, en natuurlijk had ik wel al wat favorieten.

Rosie Hardy
Rosie Hardy maakt echt de mooiste plaatjes, om jaloers op te worden. Haar feed is echt fantastisch. Ze bewerkt veel in haar foto’s maar dat maakt haar foto’s zo bijzonder. Vaak zijn de kleuren en belichting ook herkenbaar bij haar foto’s. Oh en dan misschien ook nog een surrealistisch item in de foto. | Volg Rosie Hardy hier op Instagram.

Reuben Nutt
Reuben Nutt zijn Instagram laat weer even zien hoe mooi de wereld is. Plaatjes om weg bij te dromen. En waarom zou je hem moeten volgen? Omdat iedereen wel een dagelijkse reminder kan gebruiken, van oh jemig wat is het leven mooi. Tenminste, daar in Australië waar hij zelf vandaan komt wel. De Nederlandse landschappen zijn iets minder spectaculair. | Volg Reuben Nutt hier op Instagram.


Stolen Sunshine

De foto’s die ze maakt houd ik echt van. Het licht, de kleuren. Ja ik houd er van. Iets om jaloers op te worden. Ik zou willen dat mijn feed er zou uit zag. En daarom is zo’n account nou goed, mensen als inspiratie gebruiken en misschien wel als voorbeeld. | Volg Stolen Sunshine hier op Instagram.

Eric Kazak
Eric Kazak is een van mijn favoriete portret fotografen. Elke foto die ik van hem zie verschijnen denk ik “Man, wat zou ik graag door hem willen gefotografeerd worden”. Ik zou er zelfs voor naar Hamburg reizen. Wat gelukkig nog niet zo ver is. Wie weet, ooit! | Volg Eric Kazak hier op Instagram.


Jessica Kobeissi

Jessica Kobeissi is echt mijn favoriete fashion fotograaf. Ook heeft ze een Youtube kanaal waar ze wekelijks een nieuwe video op plaats. Van backstage video tot aan het editen van een video of een video vol tips om de beste foto te krijgen. Haar foto’s zijn zo herkenbaar en echt i love them! | Volg Jessica Kobeissi hier op Instagram.

Hopelijk heb je wat inspiratie uit deze toffe fotografen kunnen halen of misschien zelfs wat kunnen gaan volgen. Ik zal jullie binnenkort weer een nieuw, vers lijstje geven. Heb jij nog een tip? Laat je het me dan even weten, dat kan in een reactie onder dit artikel of je kunt me een mailtje sturen.

Say cheese,
Mariska van der Haven

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren


Eric maandag 25 september 2017 om 23:35

Thank you very much!!
<3 Eric


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*